ОПИСАНИЕ · период созревания: 62–64 дня от высадки рассады · кожура темно-зеленого цвета с широкими полосками · плоды овальной формы, весом 10–12 кг · плотная по структуре, красная хрустящая мякоть · мелкие семена · высокое содержание сахара · растение сильное: отличная завязываемость, повышенная устойчивость к солнечным ожогам · большой потенциал урожайности при соответствующем уровне технологии |
|
ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ Реализация в свежем виде. |
|
ДОПОЛНИТЕЛЬНАЯ ИНФОРМАЦИЯ Оптимальные характеристики для транспортировки и продолжительной реализации. Высокий выход товарной продукции. УСТОЙЧИВОСТЬ: Антракноз (Со: 1) и Фузариозное увядание (Fon: 1). |
СИПАТТАМАСЫ · пісу уақыты көшетті отырғызғаннан кейін 62–64 күн · жемістерінің түсі қою жасыл, жалпақ жолақтары бар, жеміс пішіні сопақ, салмағы 10–12 кг · құрылым бойынша тығыз келген қызыл күтірлек жеміс еті · құрамында қант мөлшері жоғары, тұқымдары ұсақ · қуатты өсімдік: күн ыстығына өте төзімді, жемістері жақсы байланады · мол өнім беру мүмкіндігі және тауарлық өнім шығымы жоғары |
|
АРНАЛУЫ Балғын күйінде сату. |
|
ҚОСЫМША МӘЛІМЕТ Үлкен өнімді беруге потенциалды мүмкіндігі бар. Алыс қашықтықтарға тасымалдағанда сапасы мен сыртқы түрі нашарламайды. ТҰРАҚТЫЛЫҚ: Антракноз (Со: 1) және Фузариозды солуы (Fon: 1). |